Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Tobias Ludvigsson, Giant–Shimano

Dokumentären om Tobias Ludvigsson

Asphalt Tattoos är nu släppt, en dokumentär om svenske proffscyklisten Tobias Ludvigsson. Under några hektiska dagar under Vuelta a España har den svenske cyklisten och hans lagkamrater följts minutiöst.

I Sverige är vi inte bortskämda med herrcyklister i världsklass. Visst finns de, och någon gång då och då drar de till med imponerande placeringar. Faktum är att vi fortfarande är en ganska liten cykelnation. Just därför är det så glädjande när någon väljer att göra en halvtimme lång dokumentär om den kanske bästa landsvägscyklisten vi har på herrsidan idag, Tobias Ludvigsson.

Här är Asphalt Tattoos, filmen som har dokumenterat Tobias Ludvigsson och hans lag, Giant–Shimano, under några dagar av årets Vuelta a España.