Warning: file_get_contents(/home/u/u3284671/www/_productFeeds/data/adtraction_bokus_productFeedCategorised_bikelife.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bikelife/public_html/wp-content/themes/bike-life-black-edition-v.1.0/single-default.php on line 6
Dromarti Race är anpassad för de flesta racersystemen.

Väldressade pjucks från Dromarti

Att cykling är en traditionstyngd sport råder det knappast några tveksamheter kring. Därför är det extra kul när det dyker upp riktigt fräscha alternativ till de klassiskt sportiga plaggen. I detta fall är det brittiska Dromarti som ser till att leverera tre skomodeller i två färger (brunt och svart). Skorna är klassiska läderskor – dock med den fantastiska egenskapen att de är anpassade för cliplesspedaler.

Dromarti Race är en klassisk cykelsko, anpassad för racer och de pedalsystem som används där. Priset för ett par Race är 163 pund. Sportivo har däremot förberetts med en grov MTB-sula och gängade hål, anpassade för Shimanos SPD-system. För dessa sköna pjucks får du glatt hosta upp 175 pund plus frakt. Och för de sista (lite mer diskreta) donen, Storica, får du vara beredd att öka på ytterligare lite, närmare bestämt 184 pund.

Dromarti

De glassiga och klassiska skorna från Dromarti hittar du på deras officiella hemsida. Priset för skorna ligger från drygt 160 pund.